opc_loader

Beurs en presentatie

Duurzame promotie artikelen voor uw volgende beurs of event

Bij Ecobos hebben we een uitgebreide selectie aan producten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zich professioneel en opvallend presenteert op al jouw volgende evenementen. Of u nu op zoek bent naar badges, magneten, pins of displays, wij hebben het allemaal. Een sleutelhanger om uit te delen of een houten naambadge die uit de menigte springt. Al onze producten zijn gemaakt van FSC of PEFC gecertificeerd hout en andere milieuvriendelijke materialen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om al deze producten te personaliseren met uw eigen ontwerp, zodat u zeker weet dat uw merk opvalt tussen de menigte.

Promotionele artikelen voor beurzen en events

Ecobos biedt de mogelijkheid om alle producten uit de categorie beurs en presentatie volledig op maat te maken. Of het nu gaat om badges, magneten, pins of displays, wij kunnen het allemaal aanpassen naar jouw specifieke wensen. Wij helpen je graag bij het creëren van een uniek ontwerp dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf of evenement. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke touch en een professionele uitstraling. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Beurs en presentatie artikelen bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde producten online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de producten leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.