opc_loader

Groeipotloden

Gepersonaliseerde Sprout potloden

Laat uw klanten of medewerkers iets unieks planten met onze gepersonaliseerde Sprout groeipotloden. Onze groeipotloden zijn gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout en bevatten een zaadje in plaats van een gom aan de bovenkant. Wanneer het potlood te klein wordt om te gebruiken, kan het in de grond worden geplant en zal het zaadje ontkiemen en uitgroeien tot een mooie bloem, kruid of groente. Personaliseer de potloden met uw bedrijfslogo of boodschap met behulp van onze hoogwaardige lasergravure- of bedrukkingsservices.

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

Groeipotlood op kaart

Als je net iets meer informatie wil geven aan jouw klanten opteer dan voor een groeipotlood op kaart. De groeipotloden op kaart zijn voorzien van een aantrekkelijke verpakking die kan worden bedrukt met je logo of ontwerp om een persoonlijke touch toe te voegen aan je cadeau. Het groeipotlood én de kaart worden dus gepersonaliseerd met een lasergravure of bedrukking van je bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Hierdoor zijn ze perfect voor beurzen, evenementen, en als geschenken voor klanten en medewerkers.

Potlood met zaden bedrukken

Duurzame producten zijn steeds meer in trek bij bedrijven, overheden en organisaties. Bij Ecobos kan je niet alleen terecht voor deze producten, maar ook voor het personaliseren ervan met een logo of tekst door middel van lasergravure. Een bijzonder product dat hierbij in het oog springt is het potlood met zaden. Dit groeipotlood is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook de mogelijkheid om na gebruik te worden geplant en tot bloei te komen. Door het potlood met zaden te laten personaliseren, kunnen bedrijven en organisaties hun groene boodschap nog beter uitdragen.

Groeipotloden bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde groeipotloden online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de potloden en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.