opc_loader

Groei en bloei

Groene relatiegeschenken

Geef iets aan je klanten dat ze zullen koesteren. Een plantje of bloem die ze zelf kunnen verzorgen, zien groeien en bloeien. Verwerk een originele boodschap over jouw gemeente, organisatie of bedrijf op de verpakking en je hebt het perfecte relatiegeschenk. Denk maar aan groeipapier, groeipotloden, zakjes met zaden en potjes met zaden bedrukt met je logo of tekst. Wens uw klanten of medewerkers een groenere toekomst toe met een duurzaam groei-geschenk van Ecobos.

Personaliseer groeipapier en groeipotloden voor een duurzaam relatiegeschenk

Groeipapier en potloden met zaden zijn unieke relatiegeschenken die een duurzame indruk achterlaten bij uw klanten. Het personaliseren van groeipapier en groeipotloden met jouw bedrijfslogo of tekst is een slimme manier om jouw merk te promoten en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere wereld. Met groeipapier of een groeipotlood kunnen uw klanten een mix van verschillende bloemen planten. Laat uw logo groeien en bloeien met deze originele relatiegeschenken!

Zakjes en potjes met zaden als origineel relatiegeschenk met uw logo

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam relatiegeschenk? Overweeg dan onze groei- en bloeiproducten met zaden! Geef uw relaties de mogelijkheid om hun eigen planten en kruiden te kweken met onze zakjes en potjes met zaden. Het is ook mogelijk om jouw logo of boodschap te laten bedrukken op de verpakkingen voor extra persoonlijke touch. Het perfecte geschenk voor iedereen die houdt van groen en duurzaamheid. Wens jouw relaties een bloeiende toekomst toe met onze groei- en bloeiproducten met zaden!

Groei en bloei artikelen bestellen

U kunt gemakkelijk jouw gepersonaliseerde groei en bloei artikelen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat je jouw ontwerp hebt gemaild, ontvang je van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na jouw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de producten en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.