opc_loader

Spel en speel

Speltoebehoren op maat gemaakt

Ecobos maakt speltoebehoren op maat. Ben je op zoek naar pionnen, figuren, schijven, ringen, dobbelstenen of een op maat gemaakt spelbord. Ook houten speelgoed zoals tollen en jojo's kunnen we maken en voorzien van een bedrukking met lasergravure. Onze speltoebehoren zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Houten ringen in alle groottes, houten dobbelstenen, houten pionnen en figuren voor jouw volgende spel beschikbaar in alle voremn en kleuren. Contacteer ons en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ons aanbod van houten speelgoed en toebehoren

Het aanbod van speelgoed en toebehoren dat je op onze website kan vinden is als voorbeeld bedoeld van wat we allemaal kunnen. Heb je een idee voor pionnen, figuren, dobbesltenen, ... maar kan je het niet vinden tussen onze producten? Stuur ons zeker een email naar info@ecobos.be met jouw vraag. Zo kunnen we jou het beste helpen met waar jij specifiek naar op zoek bent.

Spel en speel producten bestellen

U kunt gemakkelijk jouw gepersonaliseerde spel en speel artikelen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat we met jouw het ontwerp hebben besproken, ontvang je van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na jouw goedkeuring gaan wij over tot het maken of personaliseren van de producten en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.