opc_loader

Houten pennen

Houten pennen personaliseren

Al onze houten pennen zijn met het FSC of PEFC label gecertificeerd. Door te kiezen voor een van onze houten pennen laat u zien dat u oog heeft voor detail en uw bedrijf op een professionele manier wilt presenteren. Wij bieden verschillende opties voor het bedrukken van onze houten pennen. Kies bijvoorbeeld voor een gravure voor een extra luxe uitstraling, of laat uw logo in full-color bedrukken voor een opvallend effect. Zo maakt u niet alleen een positieve indruk op uw klanten, maar draagt u ook nog eens bij aan een betere wereld.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Houten pennen met lasergravure

Onze lasers werken met groene stroom afkomstig van onze eigen zonnepanelen! Met onze graveertechnieken kunnen wij uw logo of tekst tot in detail op de pen graveren. Dit geeft een unieke uitstraling aan de pen en maakt het een perfect relatiegeschenk of promotieartikel. Bij het gebruik van lasergravure is er geen inkt nodig en kan de opdruk niet van de pen loskomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw houten pennen te laten graveren met uw eigen logo of tekst.

Balpennen van hout bedrukken

Als gemeente, overheid of bedrijf is het belangrijk om een duurzame en verantwoorde indruk te maken op inwoners en belanghebbenden. Bij Ecobos bieden we niet alleen duurzame pennen van hout, gerecycled papier, gerecycled plastic of bio plastic aan, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze te personaliseren. Alle houten balpennen kunnen voorzien worden van lasergravure of een bedrukking met 1, 2, 3 kleuren. Heeft jouw logo meer kleuren? Dan bieden we ook een full-colour optie aan. Zo kun je jouw logo altijd het mooist tot zijn recht laten komen..

Houten pennen bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde houten pennen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de pennen en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.