opc_loader

Awards en Trofeeën

Houten awards en trofeeën op maat voor uw evenementen

Ecobos biedt een breed scala aan houten awards en trofeeën die wij volledig zelf op maat kunnen maken om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde gravure of een volledig aangepaste vorm, wij hebben de expertise, het materiaal en de machines om het te realiseren.

Onze awards en trofeeën zijn gemaakt van duurzaam PEFC- of FSC-gecertificeerd hout en zijn beschikbaar in verschillende modellen en maten. Of u nu een trofee nodig heeft voor een sportevenement of een award voor een bedrijfsevenement, wij kunnen het voor u maken.

Neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken en samen kunnen we een houten award of trofee creëren die niet alleen duurzaam is, maar ook een blijvende indruk zal achterlaten op de ontvanger.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Houten awards voor elk evenement

Onze houten awards zijn perfect voor elk evenement, of het nu gaat om een uitrijking bij een wedstrijd, een bedrijfsfeest of een andere viering. We hebben verschillende modellen beschikbaar en kunnen zelfs volledig op maat gemaakte trofeeën maken die perfect bij uw evenement passen. Onze houten trofeeën zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Bekijk onze collectie en laat ons weten hoe we u kunnen helpen uw evenement nog specialer te maken.

Milieuvriendelijke houten trofeeën

Bij ons kunt u terecht voor milieuvriendelijke houten trofeeën die perfect passen bij uw bedrijfsfilosofie en de waarden van uw organisatie. Al onze trofeeën worden gemaakt van duurzaam hout, dat afkomstig is van PEFC- of FSC-gecertificeerde bossen. Bovendien bieden we verschillende modellen aan. Bekijk onze collectie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw boodschap uit te dragen op een milieuvriendelijke manier.

Houten awards en trofeeën bestellen

Het bestelproces voor houten awards en trofeeën is eenvoudig en overzichtelijk. Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan standaard ontwerpen, maar we kunnen ook volledig op maat gemaakte trofeeën produceren. Om een bestelling te plaatsen, kun je rechtstreeks bestellen via de website of je kan meteen contact met ons opnemen via e-mail: info@ecobos.be. We zullen je dan vragen naar jouw specifieke wensen en vereisten, zodat we een offerte op maat en een digitale proefdruk kunnen maken. We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte blijft van het proces en dat de trofeeën binnen de afgesproken levertijd worden geleverd voor jouw evenement of gelegenheid.