opc_loader

Potloden

Personaliseer onze eco potloden met uw logo of tekst

Of u nu kiest voor een rond potlood, zeskantig potlood, timmermans potlood, klein, groot, met/zonder gom, gelakt/ongelakt of een potlood gemaakt van oude cd dozen. Met onze lasertechnologie kunnen we uw logo of tekst graveren op alle soorten potloden. Een potlood met lasergravure geeft uw bedrijf niet alleen een duurzame uitstraling, maar ook een professionele look. Door uw eigen ontwerp te laten graveren op onze potloden, creëert u een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat uw klanten en medewerkers zeker zullen waarderen.

Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1

Laat uw boodschap opvallen met onze bedrukte eco potloden

Onze bedrukte eco potloden zijn een effectief marketinginstrument om uw boodschap op een duurzame manier over te brengen. Het bedrukken van uw logo of tekst op onze potloden zorgt voor een hoge zichtbaarheid van uw merk en versterkt uw duurzame imago. Bovendien zijn onze potloden gemaakt van duurzame materialen, waardoor u ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Duurzame potloden met een persoonlijk tintje

Onze potloden zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens personaliseerbaar. Hierdoor krijgen uw relatiegeschenken een persoonlijk tintje en een unieke uitstraling. Met onze lasergravure- en bedrukkingstechnologieën kunt u uw logo, tekst of afbeelding op onze potloden laten graveren of bedrukken. Op deze manier creëert u een uniek en duurzaam relatiegeschenk dat uw klanten en medewerkers zeker zullen waarderen.

Potloden bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde potloden online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de potloden en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.