opc_loader

Eco potloden

Duurzame eco potloden, personaliseer uw favoriete schrijfinstrument

Bent u op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke potloden voor uw bedrijf, organisatie of gemeente? Dan bent u bij Ecobos aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan eco potloden, waaronder fantasie potloden, kleurpotloden, fantasie kleurpotloden en vulpotloden. Onze eco potloden zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC- of PEFC-gecertificeerd hout en gerecycled papier. Bovendien kunnen al onze potloden worden gepersonaliseerd met uw logo, tekst of ontwerp. Zo kunt u uw merk of boodschap op een verantwoorde manier promoten.

Eco potloden bedrukken met lasergravure

Bent u op zoek naar een manier om uw potloden op een unieke en duurzame manier te personaliseren? Dan is lasergravure de perfecte oplossing voor u! Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan eco potloden. Door middel van lasergravure kunnen we uw bedrijfslogo of tekst op een milieuvriendelijke manier op de potloden aanbrengen. Bij onze eco potloden merken wij dat er heel vaak voor lasergravure gekozen wordt omwille van de unieke uitstraling van het potlood. Anderzijds omwille van de heel snelle leveringstermijn en aangezien lasergravure geen inkt of chemicaliën nodig heeft.

Eco potloden personaliseren

Onze eco potloden zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar ook nog eens geschikt om te personaliseren. Met onze lasers graveren we jouw logo of tekst in het potlood, wat in tegenstelling tot inkt niet kan vervagen of slijten. Onze lasers werken op groene stroom afkomstig van onze zonnepanelen. Zo geven we niet alleen jouw merk een duurzame uitstraling, maar dragen we ook bij aan een beter milieu.

Eco potloden bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde eco potloden online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de potloden en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.