opc_loader

Gerecycled plastic pennen

Gerecyled plastic pennen personaliseren

De gerecycled en bio plastic pennen zijn één van onze populairste promotieartikelen. Perfect voor organisaties, bedrijven en overheden die hun steentje willen bijdragen aan duurzaamheid, terwijl ze ook hun eigen merk willen versterken. Onze recycled plastic pennen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen en kunnen worden bedrukt met uw eigen ontwerp of logo in 1, 2, 3 kleuren of full-colour.

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Recycled plastic pennen van een stofzuiger of microgolfoven? 

De stofzuiger als schrijfinstrument? Waarom niet! Voor de "Crest pen van recycled plastic" wordt SECOND LIFE productiegranulaat gebruikt. Dit wordt geproduceerd door de plastic onderdelen van oude huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, keukenapparatuur of werktuigmachines te scheiden en te versnipperen. Een leuke "conversation starter" om uit te delen bij jouw volgende event. De recycled plastic pennen kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap in full-colour.

Gerecycled plastic pennen bedrukken

Alle recycled plastic pennen kunnen bedrukt worden met één of meerdere kleuren, of zelfs met full-colour bedrukking om uw ontwerp nog meer tot leven te laten komen. De houten en papieren pennen kunnen ook met een gravering bedrukt worden, voor een stijlvolle en unieke personalisatie. Een personalisatie met lasergravure geeft altijd een erg luxueuze uitstraling. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp voor uw bedrukte gerecycled plastic pennen.

Unieke personaliseerbare pennen

Ontdek de unieke "Erga" pennen. Als je op zoek bent naar unieke en hoogwaardige pennen, dan moet je zeker de Erga pennen met 3D reliëf print overwegen. Erga is een bekende Italiaanse pennenmaker die al sinds 1968 pennen van hoge kwaliteit produceert. Hun recentste manier van pennen bedrukken is daar geen uitzondering op. Naast het unieke ontwerp en de personalisatiemogelijkheden, zijn de Erga pennen ook nog eens duurzaam. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic en hebben dus een positieve impact op het milieu. Ideaal als relatiegeschenk of als promotiemateriaal voor jouw bedrijf, gemeente of organisatie.

Gerecycled plastic pennen bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde pennen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de pennen en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.