opc_loader

Fantasie potloden

Fantasie potloden personaliseren

Fantasie potloden zijn er in allerlei soorten en maten bij Ecobos. Of je nu op zoek bent naar een SPECHTpotlood, WINDMOLENpotlood, JUMBO fluo potloden, regenboogpotlood met zaden, JUMBO regenboogpotlood of een eco potlood met een diamantje onderaan, bij ons vind je het allemaal. Deze potloden zijn niet alleen leuk om mee te schrijven, maar ook nog eens duurzaam geproduceerd. En wil je ze helemaal uniek maken? Dan kunnen wij de potloden personaliseren met een tekst of logo door middel van bedrukking of lasergravure.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Origineel en uniek promotieartikel

Fantasie potloden zijn een mooie manier om wat plezier toe te voegen aan je promotieartikelen. Deze potloden zijn niet alleen functioneel, maar ook origineel en uniek. Met potloden zoals het Spechtpotlood, Windmolenpotlood, fluo potlood, of regenboogpotlood. Kan je jouw bedrijf of organisatie op een geweldige manier uitdrukken en je werk meteen laten opvallen.

Regenboogpotloden

Ons JUMBO regenboogpotlood en regenboogpotlood met zaden zijn beiden kleurrijke en unieke potloden. Een regenboogpotlood bestaat uit een kern van vier kleuren die samen in het potlood zitten. Terwijl je schrijft verandert de kleur van het potlood op een unieke manier. Het regenboogpotlood met zaden is niet alleen een leuk potlood om mee te kleuren, maar het bevat ook zaden die na gebruik geplant kunnen worden om zo nieuwe planten te laten groeien. Beide potloden zijn perfect voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een duurzaam en creatief geschenk.

Fantasie potloden bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde fantasie potloden online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de potloden en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.