opc_loader

Zakken en textiel

Katoenen, papieren, jute of bio katoenen zakken bedrukken

Onze katoenen, jute en papieren zakken zijn perfect om jouw bedrijf, organisatie of gemeente op een verantwoorde manier in de kijker te zetten. Katoenen zakken zijn stevig en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor jouw klanten. Onze papieren zakken zijn gemaakt van FSC- en PEFC-gecertificeerd papier en zijn 100% recyclebaar. Alle katoenen, jute en papieren zakken kunnen worden bedrukt met jouw eigen ontwerp of logo, waardoor jouw merk opvalt en jouw klanten op een stijlvolle manier jouw producten kunnen dragen. Of het nu gaat om het verpakken van boodschappen, cadeaus of andere producten, onze gepersonaliseerde zakken bieden een milieuvriendelijke oplossing met een persoonlijke touch.

Bio & fairtrade katoenen zakken bedrukken

Onze bio & fairtrade katoenen zakken zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de producenten. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn Fairtrade-gecertificeerd. Met deze gepersonaliseerde zakken draagt u bij aan een eerlijkere en duurzamere wereld. De katoenen zakken zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen bedrukt worden met uw logo of tekst voor een unieke uitstraling.

Papieren zakken bedrukken

Papieren zakken zijn een duurzaam alternatief voor plastic zakken en zijn volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Onze bedrukte papieren zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, met opties zoals platte handvatten of gedraaide handvatten. U kunt uw logo of tekst laten bedrukken op de zakken voor een gepersonaliseerde uitstraling die past bij uw merk of evenement.

Jute zakken bedrukken

Jute zakken zijn stevig, duurzaam en hebben een rustieke uitstraling. Onze gepersonaliseerde jute zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Perfect voor het verpakken van producten, maar ook voor uit delen tijdens evenementen. Jute zakken worden gemaakt van een hernieuwbare en biologisch afbreekbare vezel, waardoor deze zakken een milieuvriendelijke keuze zijn.

Gepersonaliseerde milieuvriendelijke verpakkingsopties

Op zoek naar milieuvriendelijke verpakkingsopties? Dan ben je bij Ecobos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten duurzame zakken aan, waaronder katoenen, papieren en jute zakken. Allemaal zijn ze ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld cadeaus, boodschappen of andere producten en kunnen bedrukt worden met jouw logo of slogan.

Onze bio & fairtrade katoenen zakken zijn gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch en fairtrade katoen, waardoor je een bijdrage levert aan een betere wereld. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen gepersonaliseerd worden met jouw logo of boodschap. Papieren zakken zijn een ideale optie voor klanten die op zoek zijn naar een recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingsoplossing. Onze papieren zakken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en zijn beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Jute zakken zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een sterke en duurzame verpakkingsoplossing. Jute is een natuurlijke en hernieuwbare vezel die snel groeit en gemakkelijk afbreekbaar is. Al onze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen bedrukt worden met jouw logo of ontwerp.

Zakken en textiel bestellen

U kunt gemakkelijk jouw gepersonaliseerde zakken en textiel artikelen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat je jouw ontwerp hebt gemaild, ontvang je van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na jouw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken van de producten en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.