opc_loader

Gerecycled papieren pennen

Recycled papieren pennen met bedrukking of lasergravure

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame pen? Onze gerecycled papieren pennen zijn de perfecte keuze! De behuizing van deze pennen is gemaakt van gerecycled papier en karton. De gerecycled papieren pennen zijn beschikbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met uw eigen logo of tekst. Bedrukking met lasergravure is een sterke aanrader voor onze houten en gerycled papieren pennen, het geeft de pen een meer luxe uitstraling.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Kartonnen pennen personaliseren met lasergravure

Onze lasers werken met groene stroom afkomstig van onze eigen zonnepanelen! Met onze graveertechnieken kunnen wij uw logo of tekst tot in detail op de pen graveren. Dit geeft een unieke uitstraling aan de pen en maakt het een perfect relatiegeschenk of promotieartikel. Bij het gebruik van lasergravure is er geen inkt nodig en kan de opdruk niet van de pen loskomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw recycled papieren pennen te laten graveren met uw eigen logo of tekst.

Gerecycled papieren pennen bedrukken

Er zijn verschillende opties voor het bedrukken van onze papieren pennen. Alle pennen kunnen bedrukt worden met één of meerdere kleuren, of zelfs met full-colour bedrukking om uw ontwerp nog meer tot leven te laten komen. De houten en papieren pennen kunnen ook met een gravering bedrukt worden, voor een stijlvolle en unieke personalisatie. Een personalisatie met lasergravure geeft altijd een erg luxueuze uitstraling. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp voor uw bedrukte gerecycled papieren pennen.

Gerecycled papieren pennen bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde pennen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de pennen en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.