opc_loader

Papierwaren

Recycled papierwaren met bedrukking

Al onze papierwaren kunnen gepersonaliseerd worden naar uw wens. Wij bieden diverse mogelijkheden aan om uw mappen, blokken, boeken, schriften, naamkaartjes, post-its, notitieblokken of groeipapier te personaliseren. Zo kunt u uw bedrijfslogo, naam of ontwerp laten drukken op het gewenste product. Met onze gepersonaliseerde papierwaren straalt u niet alleen professionaliteit uit, maar laat u ook een blijvende indruk achter bij uw klanten en relaties.

Duurzame papierwaren personaliseren

Bij Ecobos hebben we een ruim aanbod aan papierwaren, zoals mappen, notitieblokken, groeipapier en schriften. Maar wist je dat we deze producten ook kunnen personaliseren? Met een bedrukking van jouw logo of tekst wordt het een uniek en persoonlijk item. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een notitieblok met bijpassend potloodje in jouw huisstijlkleuren, of schriftjes met een cover van duurzaam bamboe. Ideaal als relatiegeschenk of voor gebruik op kantoor of school. Onze papierwaren zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd en van hoogwaardige kwaliteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor personalisatie en wij helpen je graag verder!

Voor welke soort bedrukking moet ik kiezen?

Er zijn verschillende opties voor het bedrukken van onze papierwaren. Afhankelijk van het product kunnen we bedrukken met lasergravure, bedrukking met één of meerdere kleuren, of zelfs met full-colour bedrukking om uw ontwerp nog meer tot leven te laten komen. Vooral de bamboe schriften met lasergravure hebben een erg luxueuze uitstraling. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp voor uw papierwaren.

Gepersonaliseerde notitieblokken of post-its met logo!

Eén van de meest populaire producten die we personaliseren zijn post-its en notitieblokken met uw logo erop. Deze zijn niet te missen in jouw werkomgeving en geven een professionele uitstraling. Samen met een gepersonaliseerde pen of potlood vormen ze de perfecte combinatie voor ieder bureau. Je kan kiezen uit verschillende papiersoorten: wit papier, beige recycled papier of graspapier

Duurzame papierwaren bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde papierwaren online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de producten leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.