opc_loader

Groeipapier

Groeipapier bedrukt, onbedrukt, speciaal, ...

Op zoek naar groeipapier in alle denkbare formaten en vormen? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van blanco of bedrukt groeipapier (papier met zaden) van hoge kwaliteit. Ons milieuvriendelijke papier bevat zaden van verschillende planten en bloemen. We hebben groeipapier zonder bedrukking, groeipapier met bedrukking, groeipapier in de vorm van kaarten en omslagen en groeipapier zakken. Ook is het mogelijk om speciaal groeipapier te krijgen in alle groottes en vormen, met onze lasermachine snijden we het groeipapier naar jouw gewenste vorm en formaat.

Wat is groeipapier?

Groeipapier is een uniek product dat de afgelopen jaren gigantisch populair is geworden. Het is een bijzonder soort papier dat zaden bevat, waardoor het na gebruik kan worden geplant en zal uitgroeien tot bloemen, kruiden of groenten.

Hoe plant je jouw groeipapier?

Leg het zaadpapier op een stukje grond of in een pot met aarde, dek het af met een dun laagje aarde en geef het regelmatig water. Na enkele 2 tot 3 weken zullen de zaden ontkiemen en zal het papier transformeren in een groene oase.

Ideeën voor bedrukt groeipapier

Groeipapier biedt ook talloze mogelijkheden voor creatieve en originele bedrukkingen. Hieronder vind je een aantal van onze ideeën om groeipapier te bedrukken en te gebruiken als uniek relatiegeschenk, promotiemateriaal of als onderdeel van een groene campagne.

  1. Bedrukte groeikaarten - Geef je relaties een groeikaart cadeau met daarop jouw logo en ontwerp

  2. Bedrukte groeizakjes - Gebruik groeizakjes om bijvoorbeeld zaadjes van kruiden of bloemen cadeau te geven.

  3. Bedrukte groeipotloden - Laat jouw boodschap of logo op een groeipotlood bedrukken.

  4. Bedrukte groei-bierkaartjes - Gebruik groeipapier als bierkaartje tijdens je volgende event.

  5. Groei-fetti in de vorm van uw logo - Groei-fetti is een duurzaam alternatief voor traditionele confetti. Het is perfect voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere feestelijke gelegenheden.

Met groeipapier zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak op een duurzame manier indruk op jouw klanten en relaties.

Groeipapier bestellen

Je kan gemakkelijk jouw groeipapier online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat je jouw ontwerp hebt gemaild, ontvang je van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na jouw goedkeuring gaan wij over tot het inpakken en bedrukken van het groeipapier en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.