opc_loader

Eco pennen

Eco pennen met bedrukking

Eco pennen met bedrukking van uw logo of tekst! Het lijken misschien kleine dingen, maar ook de keuze voor een ecologische pen kan een groot verschil maken. Door te kiezen voor een van onze duurzame opties: houten pennen, gerecycled papieren pennen, gerecycled plastic pennen of bio plastic pennen laat je zien dat je bewust bezig bent met het milieu. Met een eco-pen kan u op een duurzame manier uw bedrijf of organisatie promoten en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld.

Eco pennen personaliseren met lasergravure of bedrukking

Ecobos biedt de mogelijkheid om alle pennen te bedrukken of te graveren met jouw eigen ontwerp of logo. Op deze manier kunnen de pennen niet alleen een duurzame keuze zijn, maar ook een effectief promotieartikel voor jouw bedrijf of organisatie. Laat bijvoorbeeld je logo of slogan graveren op de houten pennen voor een stijlvolle en unieke uitstraling. Of kies voor bedrukking op de gerecyclede plastic pennen voor een opvallende en kleurrijke promotie.

Voor welke soort bedrukking moet ik kiezen?

Er zijn verschillende opties voor het bedrukken van onze eco pennen. Alle eco pennen kunnen bedrukt worden met één of meerdere kleuren, of zelfs met full-colour bedrukking om uw ontwerp nog meer tot leven te laten komen. De houten en papieren pennen kunnen ook met een gravering bedrukt worden, voor een stijlvolle en unieke personalisatie. Vooral de houten pennen met lasergravure hebben een erg luxueuze uitstraling. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp voor uw bedrukte eco pennen.

Eco pennen bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde pennen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de pennen en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.