opc_loader

Katoenen tas laten bedrukken? Een topidee!

Katoenen tas laten bedrukken? Een topidee!

Katoenen tas laten bedrukken? Een topidee!

Jouw stijlvolle en duurzame sidekick:

Bij Ecobos geloven we dat iedereen een verschil kan maken, en dat begint bij het nemen van kleine stappen. Door te kiezen voor gepersonaliseerde katoenen tassen van Ecobos, steun je duurzaamheid en milieubehoud. Tegelijkertijd presenteer je ook stijlvolle en milieuvriendelijke tassen die naar wens bedrukt kunnen worden met jouw ontwerp.

Een fan-TAS-tisch relatiegeschenk voor alle gelegenheden?
Een katoenen tas is momenteel het promotiemateriaal bij uitstek. En dat is eigenlijk erg logisch. Op deze manier koppel je je onderneming aan een hip én milieuvriendelijk product.

Laat de katoenen tas bedrukken met je logo en/of slogan en gebruik het bijvoorbeeld als goodiebag. De gelukkige zal de katoenen tas ook blijven gebruiken, met een goed gevoel. Om te gaan winkelen of voor op vakantie, bijvoorbeeld. En ondertussen blijf je in the picture.

Bovendien zien lang niet alle bedrijven momenteel al het potentieel van een katoenen zak. Spring dus vandaag nog op de kar en toon je op een originele manier.


Waarom is dat goed nieuws voor jou?
Je maakt een duurzame statement: Je geeft een tas die jouw waarden van duurzaamheid en respect voor mens en milieu weerspiegelt.
Personaliseer de tassen met jouw ontwerp.
Laat een blijvende positieve indruk achter: Deel je milieubewuste boodschap en creëer een memorabele effect.
Bevorder een groenere toekomst: Katoenen tassen zijn herbruikbaar zo draag je bij aan een duurzamere wereld.

Klaar om impact te maken met gepersonaliseerde katoenen tassen? Bestel die van jou vandaag nog en sluit je aan bij de milieuvriendelijke beweging! 🛍️

Ontdek alle katoenen tassen »

 

Bedrukbare katoenen tassen voor elke situatie

Onze populairste modellen zijn ongeveer 38x42 of 30x45 centimeter. Hierbij voorzien we een riante bedrukbare oppervlakte, zodat je boodschap er maximaal uitspringt.

Beschikbaar met korte handvaten of lange hengsels en met of zonder stevige touwsluiting. Eender wat kan dus makkelijk worden meegenomen. Er zijn zelfs speciale katoenen zakjes voor groenten en fruit.

En welke katoenen zak je ook kiest: ze is altijd sterk en gaat ook lang mee. Toch gebruiken we zo weinig mogelijk kostbare grondstoffen. Het geheim zit hem in het combineren van vezels met een verschillende lengte.

Milieuvriendelijk dus, zonder in te boeten op de kwaliteit.

100% biologisch katoen, getest en goedgekeurd

Velen denken dat elke katoenen zak milieuvriendelijk is. Dat is echter niet het geval. Traditioneel worden op de plantages veel pesticides en chemicaliën gebruikt, om insecten weg te houden. En dat tot wel 40 maal per seizoen.

Omdat dit de grond zwakker maakt, komt er ook alsmaar meer kunstmest bij kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de chloor om de katoenen zakken te bleken, de detergenten om te wassen of de verf om te kleuren.

Niets van dat alles bij onze bedrukte katoenen tassen. Lokale kruiden, planten en onschadelijke insecten vervangen al het slechte tijdens het productieproces. Naast ons erewoord krijg je ook dat van vijf toonaangevende namen:

-        Fairtrade: moedigen de bescherming van het milieu aan en garanderen de verbetering van de arbeids- en levensomstandigheden,

-        GOTS (Global Organic Textile Standard): controleert met strenge criteria de hele productieketen, van grondstoffen tot afwerking,

-        Der Blauer Engel: test op schadelijke stoffen en werkomstandigheden bij zowel de winning van grondstoffen als de verdere productie,

-        SA8000: bewijst dat bedrijven toewijding tonen aan de eerlijke behandeling van alle werknemers,

-        De Groene Knoop: selecteert mooie fair trade tassen, die tegelijk duurzaam zijn.

De tassen zijn gelabeld zodat duidelijk is dat je kiest voor producten die goed zijn voor mens en milieu.

BIO & Fairtrade ca. 38x42 cm

BIO & Fairtrade ca. 30x45 cm

Bekijk alle Bio katoenen zakken »

Samen met jou verleggen wij graag stenen in de rivier, richting een milieuvriendelijke wereld. Elke actie die je zelf onderneemt brengt namelijk een kettingreactie op gang.

Daarom hebben we bij Ecobos voor zowat alle promotiematerialen een ecologisch alternatief. Oplossingen die naast kwalitatief ook vaak leuk en origineel zijn.

Elke katoenen tas bedrukken we met bio-inkten op waterbasis. Hierbij heb je de keuze uit maximaal vier kleuren (bij bestellingen vanaf 250 stuks).

Met kwalitatieve zeefdruk zorgen we ervoor dat jouw boodschap minstens 60 wasbeurten lang mooi blijft. Deze methode beweegt flexibel met de stof mee, zodat alles diep in de vezels komt. Bovendien kan de stof zo blijven ademen en is de katoenen tas milieuvriendelijk wasbaar op 30 graden Celsius.

Zij lieten bij ons al katoenen tassen bedrukken

Beste Geert,

Bedankt voor de draagtassen. Ze zijn geleverd en ze zien er heel mooi uit!
We zijn heel tevreden!

Ik wens je alvast een fijn weekend!
Vriendelijke groetjes,
Lien
 
Dear Geert,
 
Thank you so much for the proposal of having it in three orders to be able to receive the bags as soon as possible. This email is to confirm everything. 

Thank you for the good cooperation.
 
Best wishes and have a good Friday,
Kamila
 
Voor bedrijven, overheden en organisaties. Gemaakt met respect voor mens en milieu.
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.