opc_loader

Wat is de ideale temperatuur🌞op jouw❤️Valentijn?

Wat is de ideale temperatuur🌞op jouw❤️Valentijn?

Wat is de ideale temperatuur op jouw ❤️ Valentijn?

De ideale temperatuur op jouw ❤️ Valentijn:

De ideale warmte is fijn op Valentijn maar ook op alle andere dagen. Het is belangrijk om jouw huis of werkplek aangenaam warm te houden maar wat is de perfecte temperatuur?

Volgens experten is de ideale temperatuur rond de 19°C. Vooral qua energiegebruik is 19°C het meest zuinig en het is tegelijk een aangename temperatuur om in te vertoeven. Maar weet je wel hoe warm het bij jou is?

Weet voortaan precies hoe warm het is dankzij onze nieuwe temperatuurkaarten!
Ontdek onze handige kaartjes die meteen laten zien hoe warm het is in een bepaalde ruimte. Sensibiliseer anderen om hun verwarming lager te zetten. Zo geef je iedereen de perfecte warmte op Valentijn en alle andere dagen. Je kan de temperatuurkaart ergens rechtzetten, leggen of aan de deur hangen. Zo weet je altijd en overal wat de ideale temperatuur is; op Valentijn én alle andere dagen!

Ontdek de temperatuurkaarten »

​​​​Ecobos temperatuurkaart - staander

Temperatuurkaart - staander

Zet het op je bureau en bespaar energie. Het perfecte geschenk om uit te delen aan jouw klanten, collega's, ... . Het design is volledig personaliseerbaar volgens jouw opmaak.

Ecobos temperatuurkaart - deurhanger

Temperatuurkaart - deurhanger

Hang er één aan alle deuren om overal de juiste temperatuur te hebben. Het design is volledig personaliseerbaar volgens jouw opmaak

Voor bedrijven overheden en organisaties. Gemaakt met respect voor mens en milieu.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.