opc_loader

latten

Duurzame latten personaliseren

Hierbij presenteren wij onze ecobos houten en flexibele plastic latten, perfect voor gebruik op het bureau of school. Deze latten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn een bewuste keuze voor het milieu. De houten latten kunnen worden bedrukt met lasergravure of inkt met uw bedrijfslogo of andere ontwerpen om ze nog unieker te maken. Ook de flexibele latten van gerecycled polypropyleen kunnen worden bedrukt volgens uw opmaak.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Houten latten

Met onze ecobos houten latten creëer je een natuurlijke en duurzame uitstraling op ieder bureau. De latten zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout en hebben een lengte van maximaal 30cm. Ideaal voor gebruik op kantoor of thuis! De gladde afwerking zorgt ervoor dat je comfortabel kan werken en met de duurzaamheid van het hout draag je ook nog eens bij aan het behoud van het milieu. De houten latten kunnne bedrukt worden met jouw logo of ontwerp door middel van lasergravure of bedrukking met inkt. 

Recycled plastic latten

Onze ecobos flexibele plastic latten zijn perfect voor elke creatieve omgeving. Deze latten zijn flexibel en duurzaam van recycled polypropyleen. Met een maximale lengte van 30cm zijn ze ideaal voor gebruik op jouw bureau of in jouw hobbykamer. Kies voor duurzaamheid met onze ecobos flexibele plastic latten. Laat de latten bedrukken met jouw opmaak of logo voor een uniek promotie geschenk.

Lat bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde latten online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de latten en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.