opc_loader

slijpers

Slijpers bedrukken

Houten slijpers voor potloden zijn een duurzaam alternatief voor traditionele plastic slijpers. Bij Ecobos hebben we een assortiment aan slijpers gemaakt van duurzame materialen, zoals gecertificeerd hout en recycled karton. Eenvoudige slijpers of slijpers met een kartonnen container. Alle slijpers kunnen gepersonaliseerd worden met een lasergravure of bedrukking in inkt. Vraag gratis een offerte of staal aan.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Combineer je slijper met een potlood

Een slijper alleen is leuk maar samen met een potlood of groeipotlood is nog leuker en meteen bruikbaar. Ga voor een gepersonalisserde slijper met een potlood of groeipotlood van Ecobos. Zowel de slijper als het potlood kunnen bedrukt worden met lasergravure of inkt.

Slijpers bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde slijpers online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de sljipers en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.