opc_loader

gommen

Gommen met bedrukking

Natuurrubber is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat steeds populairder wordt. Daarom zijn wij bij Ecobos trots om onze gom van natuurrubber te introduceren. Deze gom is niet alleen vrij van schadelijke chemicaliën en plastics, maar ook biologisch afbreekbaar. Onze gom is perfect voor dagelijks gebruik op school, thuis of op kantoor. Het is zacht en flexibel, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is zonder het papier te beschadigen. Onze gom van natuurrubber kan ook worden gepersonaliseerd met jouw eigen ontwerp of logo, waardoor het een perfect relatiegeschenk of promotieartikel wordt voor jouw bedrijf. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit met Ecobos en onze gom van natuurrubber.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Potlood en gom set

Een gom alleen is leuk maar samen met een potlood of groeipotlood is nog leuker en meteen bruikbaar. Ga voor een gepersonalisserde gom met een potlood of groeipotlood van Ecobos. Zowel de gom als het potlood kunnen bedrukt worden met lasergravure of inkt.

Gommen bestellen

U kunt gemakkelijk uw gepersonaliseerde gommen online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat u uw ontwerp heeft geüpload of gemaild, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de gommen en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.