opc_loader

Sleutelhangers

Ecologische sleutelhangers

Ecobos biedt op maat gemaakte sleutelhangers van hout of metaal aan. Onze houten sleutelhangers zijn gemaakt van FSC- en PEFC-gecertificeerd hout. Voor een meer verfijnde look, hebben we ook metalen sleutelhangers die gemaakt zijn van gerecycled metaal. Natuurlijk is het bij Ecobos mogelijk om onze houten en metalen sleutelhangers te personaliseren! Of het nu gaat om het toevoegen van een bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of het creëren van een uniek ontwerp, wij staan voor je klaar.

Duurzame houten sleutelhangers personaliseren

We bieden verschillende opties voor het personaliseren van onze houten sleutelhangers. Naast het graveren van een bedrijfslogo of een gepersonaliseerde boodschap, kunnen wij ook de sleutelhangers op maat snijden in alle mogelijke vormen. Zo creëren wij samen met jouw een uniek en opvallend ontwerp dat perfect bij uw stijl past. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken het voor u mogelijk!

Recycled metalen sleutelhangers personaliseren

Deze sleutelhangers zijn niet alleen goed voor het milieu, maar hebben ook een stoer en industrieel uiterlijk. De metalen sleutelhangers kunnen worden gepersonaliseerd door middel van jouw logo te persen in het metaal. Op deze manier kunt u uw bedrijfslogo, merknaam of andere gewenste boodschap op een unieke manier presenteren. Kies voor de duurzame en unieke sleutelhangers van ecobos en maak indruk op uw klanten en relaties!

Sleutelhangers bestellen

U kunt gemakkelijk jouw gepersonaliseerde sleutelhangers online bestellen. Vraag een offerte aan via mail: info@ecobos.com of bestel rechtstreeks via onze webshop. Nadat je jouw ontwerp hebt gemaild, ontvang je van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Na jouw goedkeuring gaan wij over tot het bedrukken of graveren van de sleutelhangers en leveren we deze binnen de afgesproken levertijd bij u af.