opc_loader

Campagnemateriaal

Onze realisaties

Ecobos werkt samen met bedrijven, overheden, organisaties, gemeentes, ... . Neem een kijkje tussen tal van promotionele artikelen die we al hebben kunnen realiseren voor onder andere WWF, FSC, PEFC, Greenpeace, Oxfam, Rikolto (vredeseilanden) en misschien binnenkort ook voor jou? Neem een kijkje en overtuig jezelf. Alle producten zijn duurzaam, recycled, fairtrade, biologisch of dragen bij aan een betere wereld.

Zorg dragen voor de aarde en haar inwoners is onze MISSIE.
We geloven dat een betere wereld begint bij positieve actie.
Goede dingen doen en kleine stappen zetten om grootse doelen te realiseren.

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Duurzaam campagnemateriaal bedrukken

Bij Ecobos kan je terecht voor het bedrukken van allerlei soorten campagnemateriaal, zoals katoenen tassen, eco pennen, eco potloden, notitieboekjes en nog veel meer. Ons duurzame en ecologische assortiment is perfect voor organisaties die zich willen inzetten voor een beter milieu en duurzaamheid. Wij bieden een breed scala aan producten die op verschillende manieren kunnen worden bedrukt, met jouw bedrijfslogo, slogan of een andere gepersonaliseerde boodschap.

Zullen we samenwerken?

Zie je iets dat jouw interesseert? Of heb je een idee voor jouw volgende campagne. We helpen je graag met het zoeken naar een duurzame oplossing voor jouw bedrijf, organisatie of gemeente. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van ecologische relatiegeschenken, promotionele artikelen, verpakkingsmateriaal en veel meer. Al onze producten zijn gemaakt met respect, voor mens & milieu. Dus laten we de handen ineen slaan en samenwerken aan een groenere toekomst. Neem contact met ons op via telefoon: +32 (0)495 34 90 33 of contacteer ans via email: info@ecobos.be.